Google Adwords managementpakketten kiezen

Digitale marketingagentschappen bieden bedrijven doorgaans verschillende pakketten aan die overeenkomen met de schaal van de onderneming wanneer het neerkomt op het organiseren van hun online marketingcampagnes. Een klein Adwords managementpakket past bijvoorbeeld beter bij een klein tot middelgroot bedrijf dat op zoek is naar een manier om zijn online aanwezigheid dramatisch te verhogen. In tegenstelling tot kleinere bedrijven zal een groot bedrijf grotere pakketten aankopen om niet alleen hun online aanwezigheid te verstevigen, maar ook om een deel klanten van zijn concurrenten af te snoepen.Maar welke Google Adwords pakketten zijn nu precies geschikt voor jouw organisatie?

Wanneer je een Adwordscampagne plant moet je elk pakket grondig evalueren om zo het rendement en de winstgevendheid van elk pakket, bij integratie in jouw onderneming, te bepalen. Elk pakket komt normaalgezien met heel wat opties. Dit zijn:

adwords4

 • – Volledige optimalisaties
 • – Ad Groups
 • – Onderzoek naar effectieve trefwoorden
 • – Aantal trefwoorden dat getarget moet worden
 • – Opvolgen van je conversies
 • – Maandelijks verslag
 • – Opvolgen en analyseren van je verkoop
 • – Analyse van je concurrenten
 • – Meerdere zoekmachines: Google, Yahoo of Bing
 • – Remarketing
 • – Mobiele marketing
 • – Display & Image advertenties
 • – Videoconferenties

Bij grotere Google Adwordspakketten kan je een toegewijd, specifiek micro-management van je online advertentiecampagnes verwachten. Met een groter budget kan het digitaal marketingagentschap meer tijd en geld spenderen aan het organiseren & opvolgen van je campagnes. Natuurlijk kan je je dit als kleine onderneming niet veroorloven en moet je waarschijnlijk voor een kleiner pakket kiezen.

Voordat je een bepaald pakket kiest moet je een gedetailleerd Adwordsonderzoek uitvoeren om er zeker van te zijn dat je geen kansen op tafel laat liggen.

Pakketten à la carte

Sommige agentschappen bieden je geen een vast pakket aan, maar willen samen met jou een aangepast pakket samenstellen dat aansluit aan je onderneming of bedrijf. Als het agentschap niet expliciet vermeld dat het ook pakketten ‘à la carte’ heeft, dan kan het nooit kwaad om er eens naar te vragen.

Professionalisme

Vertrouw je Adwordscampagne en geld niet toe aan een amateur. Voordat je een pakket aankoopt moet je eerst nagaan of het digitaal marketingagentschap al ervaring en goede beoordelingen heeft. Een agentschap is je tijd niet waard wanneer het geen succesvolle campagnes in het verleden heeft georganiseerd en/of niet kan zorgen voor een goede ROI (Return on Investment). Spannen ze zich nog wat extra in om een zinvolle relatie met hun klanten op te bouwen? Hebben ze goede referenties, getuigenissen en succesvolle campagnes achter de rug? Dan zit je goed!

Het organiseren & managen van Adwordscampagnes is altijd verwarrend en tijdsconsumerend. De tevredenheid van de klant en het leiden van de onderneming moeten voor gaan, waardoor heel wat bedrijven hun online marketing uitbesteden. Daarom is het van belang om te investeren in hoogstaande managementpakketten die zowel professionele als effectieve diensten garanderen en jouw de tijd geven om je te focussen op andere taken.

Meld je vandaag nog aan voor een professioneel Google Adwords managementpakket en ervaar al snel het positieve resultaat van je beslissing.